У Львівській обласній раді п’ять політичних партій підписали меморандум про співпрацю

0
1384

Представники політичних сил:  «Європейської Солідарності»,  «Народного Руху України», «Голосу», ВО «Батьківщини», «Української Галицької Партії» підписали меморандум про співпрацю політичних партій у Львівській обласній раді. Підписання відбулося 1 грудня одразу після засідання першої сесії Львівської обласної ради VIII скликання.

«Настав час кардинальних змін у підходах до політики й управління державою та громадами. Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво у Львівській обласній раді, націлені на реалізацію шансу, що постав перед Україною», – йдеться в документі.

Меморандумом визначені пріоритетні завдання для депутатів області. А саме: прозорість та публічність діяльності, нульова толерантність до корупції, підтримка самоврядних громад, відновлення економіки регіону, розвиток малого та середнього підприємництва,  розвиток туризму, напрацювання спеціальних програм соціального захисту, залучення інвестицій, захист медиків та забезпечення медичних закладів області усім необхідним, модернізація та будівництво шкіл та дошкільних закладів, розвиток громадянського суспільства та інше.

Народний  депутат України від фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка під час підписання меморандуму наголосив на тому, що  Львівщина завжди була прогресивним і передовим регіоном в питаннях, які стосувалися національного відродження та державної єдності.

«Ми завжди перемагали тільки тоді, коли об’єднувалися разом. У 90-х роках українці довели, що вони єдині. На Майдані ми також вистояли разом. Сьогодні на Львівщині маємо продемонструвати спільну злагоджену роботу політиків в місцевих радах. Це буде приклад нової моделі політичного розвитку для всієї країни».

Нагадаємо, що раніше на брифінгу в офісі  «Європейської Солідарності” у Львові  Ірина Гримак анонсувала підписання  меморандуму між представниками різних політичних партій в обласній раді VIII скликання та запросила до співпраці представників всіх проукраїнських сил.

Залишити відповідь