Українці зустрічатимуть Новий рік у Карпатах

0
2687

Сезон новорічно-різдвяних свят в Яремче практично проданий. Зустріти Новий рік та Різдво в Карпатах виявила бажання велика кількість туристів.

Про це на пресконференції розповіла начальниця відділу туризму та зовнішніх зв’язків Яремчанської міської ради Марина Ланіна, пише Кулемет з посиланням на Версії.

“Звичайно, як і весь світ, так і наше містечко Яремче змушені адаптовуватися до умов загального карантину та пристосовувати свою діяльність згідно з вимогами часу та карантинних обмежень. Безумовно, туристична галузь краю постраждала. Яремче повністю втратило весняний та осінній сезони. В тому числі це відбулось через відсутність залізничних сполучень. Але, починаючи з другої половини липня, все-таки вдалося наздогнати традиційні літні показники щодо кількості наших гостей та відвідувачів”, – розповіла керівниця.

Значно сприятиме потоку туристів й те, що Укрзалізниця відновлює маршрути потягів через Яремче. Відтак, стало відомо про те, що знову курсуватимуть потяги Одеса – Рахів та Київ – Рахів, які зупиняються в Яремче.

“Ми щиро сподіваємось на сприятливу картину зимового сезону, особливо новорічно-різдвяних свят. Адже, сезон новорічно-різдвяних свят в Яремче практично вже проданий. Хоча через введення різноманітних карантинних обмежень, спрогнозувати щось наразі дуже важко”, – додала Марина Ланіна.

Залишити відповідь