Представник «Європейської Солідарності» очолив Золочівську районну раду

0
1092
Криськів Ігор Фото: Золочів нет

Кандидатуру від фракції ЄС у раді підтримали 24 депутати з Бродівського, Буського та Золочівського районів

На першій сесії Золочівської районної ради VIII демократичного скликання представника «Європейської Солідарності» Ігоря Криськіва обрано головою районної ради.

Новообраного голову привітав на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Олег Синютка, пише “Кулемет”.

«Перш за все висловлюю подяку виборцям за велику довіру до «Європейської Солідарності» в регіоні. Реформа децентралізації, впроваджена п’ятим президентом України Петром Порошенком, стала прикладом успішних змін в країні. Місцеві ради отримали більше повноважень, фінансів, але разом з тим зросла відповідальність та збільшилися загрози. Нові територіальні громади створені шляхом об’єднання, а це означає, що депутати в радах, незалежно від політичних партій, мають співпрацювати на благо громади, яка делегувала їм ці повноваження», – зазначив Синютка.

Нардеп зазначив, що районна рада представляє спільні інтереси мешканців сіл, селищ, міст, що є відповідальним викликом і тестом на зрілість та професійність для депутатів від усіх політичних партій, а також закликав до об’єднання навколо інтересів держави та конкретної громади. Нагадаємо, що окрім Золочева представники «Європейської Солідарності» очолили районні ради у Червонограді, Самборі та Дрогобичі.

Залишити відповідь